Blog

Exclusiviteit proeven bij Grey 7, een splinternieuwe collectie van Nederlandse bodem.

23:01 07 mei in Interieurontwerp, Meubelontwerp, Nieuws

Kersverse exclusieve showroom in Renkum

De prachtige showroom in wording, vlak naast de meubelfabriek in Renkum is een mooie samenwerking van een oer-Hollands meubelbedrijf met B. Beerbaum, een ontwerper die zich vooral stort op exclusiviteit en kwaliteit. Ditmaal niet in het Gooi te vinden, maar midden in de Wageningse bossen en heuvels.

De oude loods werd onherkenbaar omgetoverd tot een intrigerende luxe beleving in, hoe kan het ook anders, heel veel tonen grijs.

Op uitnodiging neem ik u graag mee om die beleving mee te maken.

Het fluweelzachte leder, de karakteristieke grote zitmeubelen en geraffineerde houtsoorten toonden een mooi staaltje vakmanschap.

Elegant stoeltje met de typische lederen accenten en fluweelzachte stoffen.

Exclusiviteit door verfijnde carpetten, subtiele kleurnuances en luxueuze materialen.

Veel persoonlijke aandacht voor het interieurplan maken een bezoek aan de showroom een mooie verlenging van de invulling van uw woonwensen. De prijzen zijn binnen deze exclusieve sector scherp omdat de productie vlakbij plaats vindt.  Daarnaast viel op dat er een oneindige flexibiliteit aangeboden wordt in de maatvoeringen, dit maakt dat er altijd wel een oplossing te vinden is voor uw situatie. En een bezoek aan de fabriek is uiteraard altijd fascinerend, de plek waar frame, koudschuim en luxueuze stoffen samensmelten tot een bank, stoel of bed… ondanks het vele automatiseren komt er nog veel handwerk bij kijken.

 

Exclusiviteit betekent veel handwerk.

 Het knippen van de lederen bekleding van uw bank of stoel is handwerk. Nauwgezet worden de “littekens” of beschadigingen van de huiden ontweken.

Gaat u mee de volgende keer?

Deel dit artikelCookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.