Werkwijze

Stap voor stap naar een nieuw interieur

 • Kennismaking

  Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we uw vragen en wensen en onze mogelijke samenwerking. Wij leggen de afspraken vervolgens vast in een duidelijk plan van aanpak en geven u een offerte voor onze werkzaamheden.

 • Uw wensen

  Als u akkoord gaat met het plan en de offerte, maken wij een concept (het Voorlopig Ontwerp). Dat bestaat uit schetsen waardoor u ziet wat de mogelijkheden voor uw nieuwe inrichting zijn. Waar nodig wordt dit ondersteund door 3D tekeningen. Verlichting en maatwerk zijn sterk sfeerbepalend en worden daarom in deze fase al meegenomen.

 • Het ontwerp

  Met het concept in handen kunt u een afgewogen keuze maken voor uw interieur. Uw keuze werken wij uit en als u het er helemaal mee eens bent, dan wordt het concept het Definitief Ontwerp. Er kan nu ook een begroting gemaakt worden voor de uitvoering van dit ontwerp.

 • De realisatie

  Zodra de begroting akkoord is, maken wij de werktekeningen en werkomschrijvingen. Wij kunnen samen met u de selectie maken van leveranciers en vaklieden. Dat doen we op basis van kwaliteit, specialisme en vakmanschap. Wij zullen bij hen offertes voor u opvragen.

 • Begeleiding

  De laatste fase is de realisatie van het project. Wij kunnen de coördinatie van de werkzaamheden voor u verzorgen. Wij zorgen ervoor dat de betrokkenen (bouwkundigen, vaklieden en aannemers) goed samenwerken zodat uw wensen volgens plan gerealiseerd worden.

Kennismaken? Maak een afspraak!

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.