Vakantiewoningen


Simple Elegance in Toscane


Ontwerp en bouwbegeleiding

Ann’s inbreng bestond uit het architectonische ontwerp (interieurs en exterieurs), het opvolgen van de werkzaamheden tijdens maandelijkse werkbezoeken en het ontwerpen van de meubels, haarden, badkamers, keuken, terrassen en tuin, …

“Italië voelt als mijn tweede thuis, ik heb er mijn vak geleerd en spreek de taal vloeiend. Tijdens dit project, waarbij 2 ruïnes omgebouwd werden tot een Toscaans landhuis en vakantiehuis, kwam dat goed van pas.”

Een regionaal gerespecteerde rustieke uitstraling met een verrassend hedendaags interieur.

Binnen de lokale grenzen van het mogelijke en in samenwerking met lokale vaklieden, werden zo 2 praktische vakantiewoningen ontworpen voorzien van alle hedendaagse comfort.

Casale “Cá di Rocco” in de Maremma regio

Het rustieke `casale` zoals past in de Maremma regio onthult een innovatief fris interieur en indeling met veel open ruimtes. Het gebruik van lokale materialen (travertin, cotto, kastanje- en eikenhout, lokale steen, smeedijzer

en marmer zijn de favorieten) en de samenwerking met lokale vakmensen in combinatie met modern Italiaans design en comfort van de automatisering van deze era, maakt dit project uniek in zijn soort in deze regio.

Vakantiewoning in de Maremma regio

Met het accent op de omgeving en zijn vergezichten, werd deze kleine woning voorzien van een ruim terras. Bijzonder zijn de details in de buitengevel: het fonteintje en frame voor een eeuwenoude druif die schaduw biedt.

De 400 jaar oude voordeur die uit de ruïne bewaard werd, doet dienst als kastdeur. Het hekwerk is eigen ontwerp en werd door een lokale smid gemaakt.

Kennismaken? Maak een afspraak!

Wilt u weten wat voor u de beste oplossing is? Een kennismakingsgesprek kost u niets!

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.