Complete woningen


Wij ontwerpen uw droomhuis


Totaalconcept ontwerp

 

Ann’s inbreng bestaat uit het architectonische ontwerp (interieurs en exterieurs), in bouwteam verband of voor de opdrachtgever. We bieden een totaalconcept aan: het opvolgen van de werkzaamheden tijdens werkbezoeken ( in binnen of buitenland ) en het ontwerpen van de maatwerk meubels, haarden, badkamers, keuken, terrassen en tuin, …

`` Bouwen is een spannend avontuur, maar vooral ook een leuk avontuur omdat zoveel mogelijk is, duurzaamheid en esthetiek horen hand in hand te gaan. Daarnaast moet uw nieuwe woning vooral praktisch en slim ingedeeld zijn, goed verlicht zijn en op maat gemaakt van de bewoners``

Bouwen is een avontuur

 

Er zijn zoveel keuzemogelijkheden, uw wensen in kaart brengen en meedenken met wat in de markt verkrijgbaar is, is wat wij doen. Onze ervaring delen we graag met u, zodat uw project slaagt!

Vrijstaande villa in

Bos Uyerlinde, Amersfoort

In het nieuwbouwproject ” Bos Uyterlinde” tussen Amersfoort en Soesterberg, aan de Utrechtseweg, kregen we de gelegenheid om deze woning te ontwerpen, zowel het interieur als exterieur en lichtplan komt van onze tekentafel. Binnen de voorschriften van het bestemmingsplan werd het een “op Rietveld-geïnspireerde” vrijstaande villa midden in het bos.

Deze houtskeletbouw woning werd aan de buitenkant afgewerkt met spuitkurk in kleur, verduurzaamd hout dat langzaam zal vergrijzen en een plint van natuursteen. De balustrades in profielloos glas, hoge voordeur ( 4,2m ) en kamerhoge ramen met extra smalle witte kozijnen benadrukken het minimalistische karakter van dit ontwerp. De karakteristieke brede overstekken die ’s avonds aangelicht worden vanaf de terrassen of balkon vloeren, maken dat deze warme accenten van de gevels ’s avonds mooi uitgelicht worden.

Casale “Cá di Rocco” in de Maremma regio

Een regionaal gerespecteerde rustieke uitstraling met een verrassend hedendaags interieur.

 

Binnen de lokale grenzen van het mogelijke en in samenwerking met lokale vaklieden, werden zo 2 praktische vakantiewoningen ontworpen voorzien van alle hedendaagse comfort.

Ann’s inbreng bestond uit het architectonische ontwerp (interieurs en exterieurs), het opvolgen van de werkzaamheden tijdens maandelijkse werkbezoeken en het ontwerpen van de meubels, haarden, badkamers, keuken, terrassen en tuin, …

“Italië voelt als mijn tweede thuis, ik heb er mijn vak geleerd en spreek de taal vloeiend.”

 

Tijdens dit project, waarbij 2 ruïnes omgebouwd werden tot een Toscaans landhuis en vakantiehuis, kwam dat goed van pas.

Het rustieke `casale` zoals past in de Maremma regio onthult een innovatief fris interieur en indeling met veel open ruimtes. Het gebruik van lokale materialen (travertin, cotto, kastanje- en eikenhout, lokale steen, smeedijzer en marmer zijn de favorieten) en de samenwerking met lokale vakmensen in combinatie met modern Italiaans design en comfort van de automatisering van deze era, maakt dit project uniek in zijn soort in deze regio.

Vakantiewoning in de Maremma regio

Met het accent op de omgeving en zijn vergezichten, werd deze kleine woning voorzien van een ruim terras. Bijzonder zijn de details in de buitengevel: het fonteintje en frame voor een eeuwenoude druif die schaduw biedt.

De 400 jaar oude voordeur die uit de ruïne bewaard werd, doet dienst als kastdeur. Het hekwerk is eigen ontwerp en werd door een lokale smid gemaakt.

Kennismaken? Maak een afspraak!

Wilt u weten wat voor u de beste oplossing is? Een kennismakingsgesprek kost u niets!

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.