Blog

Mijn voorliefde voor tegels! Wanden en vloeren van Cotto d’Este, Sant’Agostino en Aparici ( Cerriva )

19:43 13 april in Nieuws

Extra dunne marmer-look wandtegels in groot formaat in de woonkamer.

Om een accent wand te creëren, gebruikte ik de kamer-hoge wandtegels met Calacatta marmerlook van Kerlite.

Deze tegels zijn prachtig van tekening en zelf in book-dessin te verkrijgen tegenwoordig. Tussen de twee wanden is, laat een glazen raam licht door van de achterliggende werkkamer. Het is een streepje verbinding tussen wonen en werken.

Het grote formaat van de platen is ook erg mooi voor het maken van een spatrand cq. achterwand bij het keukenblok. Heel gemakkelijk in het onderhoud en mooi tegelijk!

Tegel: Kerlite 3plus Exedra Calacatta natural 100×300 cm ( Cotto d’Este, Cerriva )

 

Waar er geslapen wordt, moeten de kleuren knus zijn.

Op de slaapkamers en gehele bovenverdieping koos ik voor een warme aarde-kleurige natuursteen look vloertegel in een groot formaat.

We vinden rust in een donkerdere omgeving. Ook past de natuursteen mooi bij het bos uitzicht dat de slaapkamers hebben.

Alle kamers kijken uit op de natuur, met kamer-hoge ramen zodat die natuur altijd in beeld is. De douche in de ouderslaapkamer loopt door in de slaapkamer, hier bevestigden we 3m hoge kerlite wandtegels tegen de wanden, met eveneens een donkere kleur, Pulpis silk, Cotto d’Este van Cerriva. Het gevoel dat je in het bos staat te douchen, met de ramen open, is bijzonder.

 

Tegel: Marmocrea Bronzo Amani, Sant’Agostino ( Cerriva )

 

In de gasten badkamer speelt het daglicht de hoofdrol

De douche is over-gedimensioneerd, zodat deze in een stoomdouche voor 2 personen kan omgetoverd worden. Vandaar ook de zitbankjes in zwart composiet.

In de gasten badkamer gebruikte ik vloer- en wandtegels van Aparici, de serie Build inIvory ( Cerriva ). Om meer privacy te geven aan deze kleine badkamer, koos ik er voor om het licht via het dak binnen te laten en een witte berton-look tegel te kiezen. Boven de wastafel en in de douche komt het daglicht van boven de badkamer binnen, waarbij het lijkt alsof je buiten doucht. Het reliëf van de decortegel van Build ondergaat een schitterend chiaro scuro spel.

 

De zwarte kranen en designradiator zijn een trendy toevoeging en geven de badkamer zijn accenten.

 

 

Tegel: Build natural en reliëf van Aparici ( Cerriva )

Deel dit artikelCookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.