Binnenhuisarchitect Ede

Op zoek naar een binnenhuisarchitect in Ede?

Mijn naam is Ann Das en ik kom oorspronkelijk uit Belgie. In 1988 studeerde ik in Gent af als Industrieel ingenieur biochemie. Voor mijn werk ben ik naar Nederlands verhuist. In 1990 heb ik besloten om naar Italië te verhuizen. Hier ben ik verder gegaan met de studie Istituto Europeo di Design in Cagliari. Na 4 jaar heb ik deze studie cum laude afrondt met de specialisatie binnenhuisarchitectuur en design.

Om mijn kennis en ervaring in de praktijk veder toe te passen ben ik In september 2008 gestart met mijn eigen onderneming genaamd ANN DAS Architettura d’Interni.

Als binnenhuisarchitect werk ik onder andere voor de volgende branches in omgeving Ede; particulieren, kantoren, horeca en hospitality.

Wat doet een binnenhuisarchitect?

Veel mensen hebben moeite met het maken van keuzes in hun interieur, een binnenhuisarchitect helpt u daarbij. Een binnenhuisarchitect luistert naar uw wensen en behoeften en helpt u met het maken van de juiste keuzes. Een binnenhuisarchitect is opgeleid om het beste interieuradvies te geven en mooiste interieurontwerpen te maken. Hij zal samen met u alle wensen en behoeften bespreken, op basis hiervan worden schetsen gemaakt en ideeën besproken. Een binnenhuisarchitect kent de laatste modetrends voor uw woning en zal aan verschillende aspecten denken waar u niet snel stil bij zou staan. Doormiddel van schetsen en voorbeelden visualiseert een binnenhuisarchitect uw droominterieur.

Binnenhuisarchitect in Ede

Ik weet dat een interieur stijlen erg lastig kan zijn, daarom bied ik u daar hulp bij aan. Als binnenhuisarchitect ben ik professioneel opgeleid om een perfect interieur samen te stellen naar al uw wensen. Bent u nog opzoek naar een binnenhuisarchitect in de buurt van Ede dan kunt u mij gerust een mailtje sturen of bellen. Wilt u graag kennismaken? Maak dan een kennismakingsgesprek met een binnenhuisarchitect Ede!

Hoe gaat een binnenhuisarchitect te werk?

 • Kennismaking

  Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we uw vragen en wensen en onze mogelijke samenwerking. Wij leggen de afspraken vervolgens vast in een duidelijk plan van aanpak en geven u een offerte voor onze werkzaamheden.

 • Uw wensen

  Als u akkoord gaat met het plan en de offerte, maken wij een concept (het Voorlopig Ontwerp). Dat bestaat uit schetsen waardoor u ziet wat de mogelijkheden voor uw nieuwe inrichting zijn. Waar nodig wordt dit ondersteund door 3D tekeningen. Verlichting en maatwerk zijn sterk sfeerbepalend en worden daarom in deze fase al meegenomen.

 • Het ontwerp

  Met het concept in handen kunt u een afgewogen keuze maken voor uw interieur. Uw keuze werken wij uit en als u het er helemaal mee eens bent, dan wordt het concept het Definitief Ontwerp. Er kan nu ook een begroting gemaakt worden voor de uitvoering van dit ontwerp.

 • De realisatie

  Zodra de begroting akkoord is, maken wij de werktekeningen en werkomschrijvingen. Wij kunnen samen met u de selectie maken van leveranciers en vaklieden. Dat doen we op basis van kwaliteit, specialisme en vakmanschap. Wij zullen bij hen offertes voor u opvragen.

 • Begeleiding

  De laatste fase is de realisatie van het project. Wij kunnen de coördinatie van de werkzaamheden voor u verzorgen. Wij zorgen ervoor dat de betrokkenen (bouwkundigen, vaklieden en aannemers) goed samenwerken zodat uw wensen volgens plan gerealiseerd worden.

Kennismaken? Maak een afspraak met een binnenhuisarchitect!

Wilt u weten wat voor u de beste oplossing is? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek in de buurt van Ede!

Waarom kiezen voor een binnenhuisarchitect?

Wanneer uw (nieuwe) woning compleet gerenoveerd of verbouwd moet worden, of u kocht een nieuwbouwhuis maar wil graag de indeling naar uw specifieke woonwensen aanpassen, dan is het inschakelen van een binnenhuisarchitect de juiste beslissing.

Een interieurarchitect of binnenhuisarchitect houdt zich bezig met alle aspecten van uw interieur. Hierbij kunt u denken aan het indelen van de ruimte, welke verlichting er gebruikt zal worden, welke raambekleding passend is bij uw wensen, welke materialen mooi aansluiten bij uw stijl en hoe u uw woning zo functioneel mogelijk inricht.

Daarnaast heeft hij oog voor detail en kleur, is op de hoogte van de nieuwste trends en stijlen om zo de juiste sfeer voor u te creëren. Hij komt vaak met verrassende ideeën en neemt u veel keuzestress uit handen.

En hij heeft ervaring met de uitvoering van de diverse werkzaamheden tijdens een verbouwing of heeft de juiste contacten om dit te laten doen.

Mijn werk als binnenhuisarchitect

Om een idee te geven wat er mogelijk is als je een binnenhuisarchitect inschakelt hebben we een aantal eerder gerealiseerde ontwerpen gefotografeerd. Dit zijn voorbeelden hoe interieurontwerp en een lichtplan toegepast kunnen worden in diverse ruimtes.

Kennismaken? Maak een afspraak!

Wilt u weten wat voor u de beste oplossing is? Een kennismakingsgesprek kost u niets!

Binnenhuisarchitect voor uw vakantiewoning in omgeving Ede

In het nieuwbouwproject ” Bos Uyterlinde” tussen Amersfoort en Soesterberg, aan de Utrechtseweg, kregen we de gelegenheid om deze woning te ontwerpen, zowel het interieur als exterieur en lichtplan komt van onze tekentafel. Binnen de voorschriften van het bestemmingsplan werd het een “op Rietveld-geïnspireerde” vrijstaande villa midden in het bos.

Deze houtskeletbouw woning werd aan de buitenkant afgewerkt met spuitkurk in kleur, verduurzaamd hout dat langzaam zal vergrijzen en een plint van natuursteen. De balustrades in profielloos glas, hoge voordeur ( 4,2m ) en kamerhoge ramen met extra smalle witte kozijnen benadrukken het minimalistische karakter van dit ontwerp. De karakteristieke brede overstekken die ’s avonds aangelicht worden vanaf de terrassen of balkon vloeren, maken dat deze warme accenten van de gevels ’s avonds mooi uitgelicht worden.

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.