MeubelontwerpLaat Ann voor u de juiste meubels speciaal op maat ontwerpen als onderdeel van een uitgebalanceerd interieur.


Combineer schoonheid en functionaliteit in één ontwerp, met uw wensen als belangrijke basis.

Een meubelontwerp ontstaat vaak uit een schets na een gesprek met u waarin al uw wensen duidelijke worden. We komen vervolgens met een voorstel voor de materialen keuze, er wordt ingemeten, in 3D getekend en overlegd of alles klopt. Zo ontstaat een functioneel en verrassend ontwerp, soms met een verhaal en uniek ontwerp

Voor elk ontwerp vind ik voor u een geschikte meubelmaker. Vakmensen waar ik al jaren mee samenwerk, ik ken hun specialiteiten en sterke punten.

Meubel ontwerp is onze specialiteit. Hoe bijzonder is het om uw interieur uniek te maken met speciaal voor u ontworpen keuken, kasten en meubels?

 • Uw wensen

  Elk geslaagd meubelontwerp begint met het luisteren naar uw wensen. Waar komt het meubel te staan? Hoeveel ruimte is beschikbaar? Welke materialen vindt u mooi?

 • Het ontwerp

  Op basis van uw wensenpakket, budget en de technische mogelijkheden wordt een schetsontwerp gemaakt, inclusief 3D visualisatie en materiaal monsters.

 • Goedkeuring ontwerp

  Wanneer u helemaal tevreden bent met het ontwerp, worden de tekeningen uitgewerkt. Samen kiezen we een meubelmaker die gespecialiseerd is in de gekozen stijl.

 • De realisatie

  Samen met de meubelmaker worden vervolgens afspraken gemaakt over de prijs en levertijd.

 • Plaatsing

  Uw maatwerk meubel wordt door de meubelmaker geplaatst en indien nodig aangesloten door een installateur.

Kennismaken? Maak een afspraak!

Wilt u weten wat voor u de beste oplossing is? Een kennismakingsgesprek kost u niets!


Maatwerk is een passie


Meubelontwerp met maatwerk kasten

Kennismaken? Maak een afspraak!

Wilt u weten wat voor u de beste oplossing is? Een kennismakingsgesprek kost u niets!

Meubelontwerp met tafels

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.