Zakelijke markt

Horeca, Hospitality en Kantoorinrichting

Bij binnenkomst is de impressie het visitekaartje van uw onderneming. Wij ontwerpen voor u een passend interieur waarbij rekening gehouden wordt met communicatie, routing, arbeidsomstandigheden, klimaat, verlichting en akoestiek. Dat alles samen maakt dat de gebruikskwaliteit hoog is en de belevingswaarde de juiste snaar van uw publiek raakt. Daarnaast is bewezen dat als werknemers zich prettig voelen in hun werkomgeving, er beter wordt gepresteerd.

Verkoopstyling

Een potentiële koper wordt geprikkeld door een sfeervol en functioneel ingerichte (model)woning. Wij adviseren u graag om uw te koop staande woning zo in te richten dat deze zo optimaal mogelijk uit de verf komt. Verkoopstyling zorgt in veel gevallen voor een vlotte verkoop.

“We zien het als een uitdaging om de identiteit van uw onderneming te vertalen naar een inspirerende omgeving voor u, uw personeel en uw klanten”

Interieurontwerpen voor de zakelijke markt

Kennismaken? Maak een afspraak!

Wilt u weten wat voor u de beste oplossing is? Een kennismakingsgesprek kost u niets!

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.