Over Ann


“Er gaat geen moment voorbij dat ik niet met huizen, interieurs, inrichten of verlichten bezig ben, het is een continu proces dat niet gaat vervelen, op dat vlak ben ik een mateloos nieuwsgierig mens”

Over Ann

Op 4 juli 1966 werd Ann Das in Hasselt, België geboren. In 1988 studeert ze in Gent af als Industrieel ingenieur biochemie, waarna ze naar Nederland verhuist en een jaar voor een farmaceutisch bedrijf werkt.

In 1990 besluit ze naar Italië te verhuizen en hervat een studie aan het Istituto Europeo di Design in Cagliari en Rome alwaar ze deze 4 jaar durende studie cum laude afrondt, specialisatie binnenhuisarchitectuur en design.

In september 2008 wordt ANN DAS Architettura d’Interni opgericht en de Italiaanse ervaring en achtergrond worden vertaald naar een Nederlandse en Belgische omgeving. Tussen 2011 en 2013 is ze werkzaam bij een high-end badkamerspeciaalzaak, waarna ze in 2014 werkzaam is bij een vooraanstaande interieurarchitect in het Gooi.

In mei 2015 rondt ze een specialisatie HBO lichtontwerp af. Vele particuliere projecten en lichtontwerpen volgen. Het kantoor verhuist van Baarn naar een nieuwbouw woning in het buitengebied van Amersfoort. Een woning met studio compleet door Ann zelf ontworpen. Deze woning in ‘Bos Uyterlinde’ komt meerdere malen in de publiciteit zowel op TV ( binnenstebuiten aflevering 13 april 2018, https://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/terugkijken/13-april-2018 ) als in de krant ( De zaterdag editie van de Telegraaf van 14 december 2019 )

In Amersfoort bestaan de projecten o.a. uit renovaties van jaren ’30 panden in het Bergkwartier, naast enkele hoog segment nieuwbouw appartementen ( Emerald, Amerberg ).

Vanaf januari 2024 verlaat ze Nederland en vestigt zich in België en daarna Italië. Vanuit Porto Santo Stefano bouwt ze haar bedrijf weer op met de nadruk op de tweede huizenmarkt.

Mijn passie

Haar werk straalt een ‘simple elegance’ uit, leefbaar en praktisch,  soms onconventioneel en altijd verfrissend vorm gegeven. De lichtbeleving is hierbij een belangrijke sfeerbepaler.

Ann werkt onder andere voor de volgende branches; particulieren, vakantiewoningen, kantoren, horeca en hospitality in Italië.

Mijn jarenlange ervaring in Italië, België en Nederland, in combinatie met een gedreven passie voor evenwicht in kleurstelling, verlichting en materialen zijn mijn instrumenten om uw droomhuis voor u te realiseren. In de loop der jaren bouwde ik een beproefd samenwerkingsverband op met interieurbouwers en vakmensen.

Diensten

Interieurontwerp, meubelontwerp, styling, lichtontwerp en bouwbegeleiding,

Interieurontwerp

Combineer schoonheid en functionaliteit in één ontwerp, met uw wensen als belangrijke basis.

Naar interieurontwerp

Meubelontwerp

Laat Ann voor u de juiste meubels vinden of maken voor een uitgebalanceerd interieur.

Naar meubelontwerp

Lichtontwerp

Versterk uw interieur met stijlvolle verlichting aan de hand van een professioneel lichtplan.

Naar lichtontwerp

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.