Over Ann


“Er gaat geen moment voorbij dat ik niet met huizen, interieurs, inrichten of verlichten bezig ben, het is een continu proces dat niet gaat vervelen, op dat vlak ben ik een mateloos nieuwsgierig mens”

Over Ann

Op 4 juli 1966 werd Ann Das in Hasselt, België geboren. In 1988 studeert ze in Gent af als Industrieel ingenieur biochemie, waarna ze naar Nederland verhuist en een jaar voor een farmaceutisch bedrijf werkt.

In 1990 besluit ze naar Italië te verhuizen en hervat een studie aan het Istituto Europeo di Design in Cagliari en Rome alwaar ze deze 4 jaar durende studie cum laude afrondt, specialisatie binnenhuisarchitectuur en design.

 

In september 2008 wordt ANN DAS architettura d’interni opgericht en de Italiaanse ervaring en achtergrond worden vertaald naar een Nederlandse en Belgische omgeving. Tussen 2011 en 2013 is ze werkzaam bij een high-end badkamerspeciaalzaak, waarna ze in 2014 werkzaam is bij een vooraanstaande interieurarchitect in het Gooi.

In mei 2015 rondt ze een specialisatie HBO lichtontwerp af.

Mijn passie

Haar werk straalt een ‘simple elegance’ uit, leefbaar en praktisch,  soms onconventioneel en altijd verfrissend vorm gegeven. De lichtbeleving is hierbij een belangrijke sfeerbepaler.

 

Ann werkt onder andere voor de volgende branches; particulieren, zorgsector, horeca en hospitality.

Mijn jarenlange ervaring in Italië en Nederland, in combinatie met een gedreven passie voor evenwicht in kleurstelling en materialen zijn mijn instrumenten om uw droomhuis voor u te realiseren. In de loop der jaren bouwde ik een beproefd samenwerkingsverband op met interieurbouwers en vakmensen in Italië, België en het Gooi.

Diensten

Interieurontwerp, meubelontwerp, styling, lichtontwerp en bouwbegeleiding,

Interieurontwerp

Combineer schoonheid en functionaliteit in één ontwerp, met uw wensen als belangrijke basis.

Naar interieurontwerp

Meubelontwerp

Laat Ann voor u de juiste meubels vinden of maken voor een uitgebalanceerd interieur.

Naar meubelontwerp

Lichtontwerp

Versterk uw interieur met stijlvolle verlichting aan de hand van een professioneel lichtplan.

Naar lichtontwerp

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.