Referenties

Lees hier de ervaringen van haar klanten

” Een echte waardevermeerdering van de woning. Dit is wat kopers willen zien.”
Gisteren is de makelaar langs geweest voor een waardetaxatie van het huis. Hij was vol lof over de inrichting van de huiskamer en zei dat we een top adviseur hadden gehad. Strakke muren, goede kleuren op de wanden en vloer, mooie brede haard, openslaande deuren. Een echte waardevermeerdering van de woning. Dit is wat kopers willen zien.
J. De Zeeuw, Soest
Zij heeft de verbouwing echt naar een hoger plan getrokken.
Al een paar jaar wisten we dat het eraan zat te komen: een flinke opknapbeurt voor onze gehele benedenverdieping. Veel details hadden we zelf al bedacht. Maar hoe maak je hier een geheel van? En hoe maak je een plan echt af? Hier hadden we zeker een professional voor nodig. En deze hebben we met Ann gevonden. Zij heeft de verbouwing echt naar een hoger plan getrokken, een geheel nieuwe indeling met mooie details waar we nu iedere dag van genieten. Ann, we kunnen jouw service aan iedereen aanraden. Dankzij jou is ons huis precies zo geworden zoals we hoopten!  
Martijn en Barbara
Een tevreden team
Beste Ann,
Heel erg bedankt voor je hulp, je adviezen en geduld. Het hele team is erg tevreden met hoe alles eruit ziet en dat hebben we ook willen bereiken.
Nogmaals heel erg bedankt.
Met vriendelijke groet,
Dennis van der Lubbe
Bloemen Bureau Holland
Goede energie!
Ann, je smaak en adviezen zijn geweldig. Je zorgt voor warmte en goede energie in huis.  
Jan Leo
Zij komt met leuke en sfeervolle ideeën die wij zelf nooit hadden kunnen bedenken.
"Voor onze nieuwbouw-woning hebben wij Ann gevraagd om mee te denken met een mooie indeling van de begane grond en een lichtplan voor zowel begane grond als buiten. Wij zijn erg tevreden over de uitwerking van Ann, in de vorm van mooie tekeningen en suggesties. Zij denkt goed mee en komt met leuke en sfeervolle ideeen die wij zelf nooit hadden kunnen bedenken. Verder schakelt zij snel, ook met eventuele meubelmakers of andere leveranciers. Wij zijn blij dat wij Ann hebben laten meedenken om ons huis sfeervol in te richten!"
Eveline en Rogier uit Amsterdam
De kamer en keuken zijn zo prachtig verlicht, de armaturen zijn geweldig!
Bij de verbouwing van onze benedenverdieping zijn we via onze elektricien in contact gekomen met Ann. Zij is bij ons thuis geweest en heeft onze wensen meegenomen bij het maken van een lichtplan. Ze schakelde snel en gaf ons goed advies. We hadden het belang van goede verlichting altijd een beetje onderschat. Wat zijn we intens blij met het prachtige resultaat! De kamer en keuken zijn zo prachtig verlicht, de armaturen zijn geweldig! Ann, hartelijk dank voor je hulp en expertise.
Gijs en Corine Barentsen
Ik heb nu het huis zoals ik het graag wilde: strak maar sfeervol.
Via het Binnenhuis uit Baarn kwam ik in contact met Ann. Ann kwam bij mij thuis en luisterde goed naar mijn wensen. Al snel daarna kwam zij met een mood-board en de eerste schetsen. Gezamenlijk  zijn wij tot een uitstekend resultaat gekomen.  Ann heeft mij op vele leuke details gewezen en dat hebben we uitgevoerd. Ann heeft mij geholpen met het uitzoeken van de bank, de juiste stoffen, gordijnen, vensterbanken, behang, gordijnen, verlichting enz. De meeste zaken werden bij mij thuis afgeleverd, zonder dat ik daar zelf iets aan heb hoeven doen. Tijdens de verbouwing hebben wij en de aannemer nog regelmatig contact gehad over de voortgang.  Ik heb nu het huis zoals ik het graag wilde: strak maar sfeervol.  Erg tevreden en voor herhaling zeker vatbaar.
R. van der Grint, Baarn
Ik wil je ontzettend danken voor mijn nieuwe huis.
Ik wil je ontzettend danken voor mijn nieuwe huis. Naast dat het ontzettend prettig woont, krijg ik zoveel complimenten en die komen op jouw conto. (Ook van een kennis/ architect). Iedereen loopt vol bewondering rond: de deuren en schuifdeuren. En dan heb je mij ook nog begeleid! Ik ontvang hier nu al meer logees dan ooit in Baarn…
Mevrouw Koch, Amsterdam
Kortom wij zijn zeer tevreden!
Wij hebben nu al tweemaal gebruik gemaakt van de diensten van Ann Das, en hebben haar daarnaast ook aanbevolen bij onze ouders, dus tja dat zegt natuurlijk nogal wat. Wij kennen Ann als een zeer professioneel, vakkundig en creatief interieur architecte. Zij kent haar vak, heeft een goede kijk op materialen, kleuren en stijlen en is zeer behulpvaardig. Met haar netwerk van vakmensen kan zij snel schakelen en voelt zij daarnaast ook zeer snel aan wat past bij haar klant. Kortom wij zijn zeer tevreden.
Familie Bliek - Voorhoeve
Ik kan haar met een goed gevoel iedereen aanbevelen
Ik kocht in 2017 een appartement en heb het totaal laten restylen door Ann. Zij denkt proactief en heeft mij gevoed met allerlei nieuwe ideeën. Aangezien ik veel in het buitenland verblijft heeft zij mij ontzorgd door ook de planning en begeleiding van dit project op zich te nemen. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat en de samenwerking met Ann en kan haar met een goed gevoel iedereen aanbevelen.
Frits A. Noordam
Gewoon doen! Wij hebben er zeker geen spijt van!
Ann heeft ons perfect geholpen met de indeling van ons nieuwbouwappartement (Eemerald in Amersfoort). Ook heeft Ann een prachtig lichtplan voor ons gemaakt. Zonder Ann hadden wij dit allemaal niet kunnen bedenken. Ann is zeer creatief, gedreven en daar waar nodig ook praktisch ingesteld. Bij twijfel Ann in te schakelen: gewoon doen! Wij hebben er zeker geen spijt van!
Familie Pieters

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt?

Kennismaken is altijd de eerste stap. Ann Das komt graag vrijblijvend bij u langs. Maak een afspraak, telefonisch 06-10229689 of via de mail; info@anai.nl

Ja ik wil graag kennismaken!

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.