Overzicht


simple elegance

De optimale balans vinden tussen schoonheid en functionaliteit, tussen stijlvol en warm, dat is de kracht van een goed ontwerp.Ruime ervaring

Oprechte interesse in de leefstijl en de wensen van de klant vormen de basis voor elk interieurontwerp. Ruime ervaring en gedegen kennis van de markt zorgen vervolgens voor de vertaalslag naar een goed ontwerp. Het resultaat is een persoonlijk, stijlvol en warm huis, waarin de klant zich thuis voelt en de stijl van Ann, simple elegance, herkenbaar is.

Van verbouwing tot styling

Voor elk project bieden we in samenwerking met de juiste vakmensen de oplossing voor uw ideale woonbeleving. Het plannen en coördineren van een verbouwing, haarden, vloeren, wanden en verlichting bepalen, moodboards maken, meubelmaatwerk ontwerpen en de stoffering leveren. Voor elke wens en elk budget vinden we een passende oplossing.

Interieurontwerp

Interieurs

Anai - Interieuronwerp - Design van woonkamer - V2
Lees meer

Zakelijke markt

floriworld-projectontwerp-lichtontwerp
Lees meer

Badkamers

ANAI - Badkamerontwerp - Design badkamer met bad - V1
Lees meer

Complete woningen

Totaal concept woning in Bos Uyterlinde www.anai.nl
Lees meer

Kennismaken? Maak een afspraak!

Heeft u plannen voor een verbouwing of gaat u een nieuwbouwwoning bouwen? Neem vrijblijvend contact op en samen kijken we op welke manier ik u kan helpen van uw woning een droomhuis te maken.

Cookies

Wij maken ook gebruik van analytische cookies om de website te blijven verbeteren. Maar hier hebben we jouw toestemming voor nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.